[miniorange_social_login]

НОВИ МОДЕЛИ САНРЕМО

Извадете бармана от себе си
ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН ЗА КАФЕМАШИНИ САНРЕМО

ИЗВАДЕТЕ БАРМАНА ОТ СЕБЕ СИ !!!

Кафе машини Санремо никога не пропуска да изненада и сега пуска на пазара нова професионална кафемашина: YOU, първата едногрупова машина с няколко бойлера. Този модел е проектиран да предостави на света на кафе машина, която може да бъде описана като лаборатория за вкус: компактни размери, страхотна производителност и способност за превъзнасяне на ароматите на всеки вид кафе. Характеристиките на тази нова машина са резултат от технологичния опит на Sanremo Coffee Machines в търговията и дават на потребителя възможността да контролира напълно етапа на извличане, както ръчно, така и електронно.

БЕЗ ГРАНИЦИ

YOU дава пълен контрол върху вашето кафе, от настройка на параметрите преди вливане до контролиране на налягането и количеството, доставено по време на след вливането.
По-специално, групата има лопатка за ръчен контрол на налягането по време на екстракция, с диапазон до 11-12 Bar. Благодарение на 12 слота за памет, които могат да се променят директно на машината, всяко извличане и неговите параметри могат да бъдат запазени като персонализирана рецепта, която да се повтаря безупречно. За да осигурите най-добрия резултат в чашата, ВИЕ имате безупречна, електронно контролирана термична стабилност, което прави неговата производителност е надеждна и повторяема. Многофункционално меню със сензорен екран допълва функциите на тази ексклузивна група Sanremo, която е специално проектирана да гарантира ефективност и отлично представяне. 

Preset-YOU-Sanremomachines.bg

x-one sanremo grinder

бъдещето вече е тук X-ONE X-one е иновативният високо прецизен инструмент, създаден, за да предложи нов подход към смилането на кафе, като същевременно запазва всичките му аромати и летливи съединения. Изтеглете брошура sanremo x-one Новата революционна мелница Вдъхновението идва от баристите: съхранявайте и защитавайте цялото кафе на зърна и смилайте само това […]

X-ONE-Sanremomachines.bg

ВЕРТИКАЛНА ПЛОСКА ШЛАЙФМАШИНА 98 ММ

Това е най-добрата производителност и издръжливост, проектирани както за еспресо, така и за филтърно кафе.

sanremo cube

 

CUBE R SANREMO

ДВЕТЕ ДУШИ НА CUBE

CUBE SANREMO

С гордост представяме новия модел CUBE 2021 от италианската компания SANREMO COFFEEMACHINES, новата полупрофесионална машина на екип. Прехвърлихме пълната философия на адаптация от успешната кафемашина Sanremo Café Racer към този нов модел, превръщайки я в начин на живот на Sanremo за всички помещения, у дома или във вашия офис !!!
С много прости думи, CUBE ви позволява професионално да възпроизвеждате любимото си еспресо кафе, както бихте му се насладили в магазин за еспресо бар или любимото си капучино с сметана. Дизайнът и технологията се комбинират по много различни начини, така че тази машина става идеална за дома, офисите и магазините, хотелските стаи … където и да се намирате.

 

ДВЕТЕ ДУШИ НА CUBE 

 

CUBE_V и CUBE_R са двете налични версии на нашата нова машина. При запазване на същия атрактивен дизайн, CUBE_R се различава от базовата версия с ротационна водна помпа вместо вибриращата водна помпа, която има версия V. Това е ротационна водна помпа, която позволява директно свързване към водопроводната мрежа в допълнение към възможност за използване на вградения резервоар за вода (TANK). Версията CUBE R ви показва в предната част на кафе машината CUBE индикациите за няколко контролирани параметъра, като температура, време за износ и много други.
И двете версии споделят и системата за пестене на енергия, която благодарение на напълно изолирания котел от неръждаема стомана AISI 316 и електронните системи, които гарантират възможността да поставите машината в режим на готовност, когато не се използва, позволява значително намаляване на консумацията.

Интересно

4 + 11 =

Enjoy!

Come on In!

Weekdays

08AM -19PM

Weekends

10 AM – 14 PM

Contact

Phone

+(030) 2521521737

Whats Up +30 6941563072

Mail

sales@sanremomachines.bg

Address

2700 Пощенски кодове , Georgi Izmirliev 15 street
NBL, Blagoevgrad

EMAIL
TWITTER
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM