[miniorange_social_login]

CUBE R SANREMO

ДВЕТЕ ДУШИ НА CUBE
Е-магазин за CUBE кафемашини Санремо

CUBE SANREMO

С гордост представяме новия модел CUBE 2021 от италианската компания SANREMO COFFEEMACHINES, новата полупрофесионална машина на екип. Прехвърлихме пълната философия на адаптация от успешната кафемашина Sanremo Café Racer към този нов модел, превръщайки я в начин на живот на Sanremo за всички помещения, у дома или във вашия офис !!!
С много прости думи, CUBE ви позволява професионално да възпроизвеждате любимото си еспресо кафе, както бихте му се насладили в магазин за еспресо бар или любимото си капучино с сметана. Дизайнът и технологията се комбинират по много различни начини, така че тази машина става идеална за дома, офисите и магазините, хотелските стаи … където и да се намирате.

ДВЕТЕ ДУШИ НА CUBE 

 

CUBE_V и CUBE_R са двете налични версии на нашата нова машина. При запазване на същия атрактивен дизайн, CUBE_R се различава от базовата версия с ротационна водна помпа вместо вибриращата водна помпа, която има версия V. Това е ротационна водна помпа, която позволява директно свързване към водопроводната мрежа в допълнение към възможност за използване на вградения резервоар за вода (TANK). Версията CUBE R ви показва в предната част на кафе машината CUBE индикациите за няколко контролирани параметъра, като температура, време за износ и много други.
И двете версии споделят и системата за пестене на енергия, която благодарение на напълно изолирания котел от неръждаема стомана AISI 316 и електронните системи, които гарантират възможността да поставите машината в режим на готовност, когато не се използва, позволява значително намаляване на консумацията.

ЕКЛЕКТИЧНА И ЕЛЕГАНТНА 

 

В допълнение към тези два технологични варианта, ние сме проектирали 3 персонализирани версии, за да гарантираме, че CUBE ви подхожда във всяка среда, както професионална, така и домашна. Нарекохме ги: A, B и Custom.
Тези три различни стила на външен вид правят CUBE идеален за всяко пространство, благодарение на поне 7 цвята и безброй комбинации. В B и Custom стилове можете да изразите вашата личност с пълния начин на живот в Sanremo. CUBE ще разшири стила ви, както когато предлагате еспресо на гостите си, така и по време на кафе пауза на работното място.

.

SANREMO CUBE

КОМПАКТНА И ТЕХНОЛОГИЧНА.

Sanremo CUBE е най-съвременна машина, технологична и интуитивна. Взаимодействието чрез Web App всъщност е просто и бързо и позволява на всеки, професионалист или не, да вижда и взаимодейства просто с всички параметри на машината: от температурата на водата до статистиката до програмирането на интервали, които съответстват на начина на живот на потребителя. Нашето приложение работи както чрез смартфони, така и чрез компютри и позволява едновременно управление на множество машини.

 

КАФЕМАШИНИ CUBE SANREMO RED

Enjoy!

11 + 1 =

Come on In!

Weekdays

09AM -19PM

Weekends

10 AM – 14 PM

Contact

Phone

+359876468955

+(030) 2521521737

Whats Up +(030) 69441563072

Mail

sales@sanremomachines.bg

Address

2700 Пощенски кодове Georgi Izmirliev 15 street
BL, Blagoevgrad

EMAIL
TWITTER
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM