[miniorange_social_login]

Санремо YOU

Кафе машина за приготвяне на перфектната чаша еспресо кафе
Е-магазин за кафемашини Санремо
SANREMO YOU

Извадете бармана от себе си !!!

Sanremo Coffee Machines никога не пропуска да изненада и сега пуска на пазара нова професионална кафемашина: YOU, първата едногрупова машина с няколко бойлера. Този модел е проектиран да предостави на света на кафе машина, която може да бъде описана като лаборатория за вкус: компактни размери, страхотна производителност и способност за превъзнасяне на ароматите на всеки вид кафе. Характеристиките на тази нова машина са резултат от технологичния опит на Sanremo Coffee Machines в търговията и дават на потребителя възможността да контролира напълно етапа на извличане, както ръчно, така и електронно.

Sanremo-Preset-YOU-Sanremomachines.bg

Без граници

YOU дава пълен контрол върху вашето кафе, от настройка на параметрите преди вливане до контролиране на налягането и количеството, доставено по време на след вливането.
По-специално, групата има лопатка за ръчен контрол на налягането по време на екстракция, с диапазон до 11-12 Bar. Благодарение на 12 слота за памет, които могат да се променят директно на машината, всяко извличане и неговите параметри могат да бъдат запазени като персонализирана рецепта, която да се повтаря безупречно. За да осигурите най-добрия резултат в чашата, ВИЕ имате безупречна, електронно контролирана термична стабилност, което прави неговата производителност е надеждна и повторяема. Многофункционално меню със сензорен екран допълва функциите на тази ексклузивна група Sanremo, която е специално проектирана да гарантира ефективност и отлично представяне. 

Ново приложение ВИЕ

Ново специално приложение улеснява свързването и лекотата на използване, позволявайки пълен контрол на всички ВАШИ параметри. Различните налични версии идват с избираемо подаване на вода от вътрешен резервоар или главна линия и със или без гребло за ръчно изсмукване. Sanremo е горд да даде на баристите, печените за кафе и експертите уникална, ефективна машина, която също може да се похвали със своя безпогрешен стил.

12 + 5 =

Мултикотел Sanremo YOU нов модел 2022г

 

Enjoy!

Come on In!

Weekdays

09AM -12PM

Weekends

10AM – 14 PM

Contact

Phone

+359876468955

+(030) 2521521737

Whats Up +30 6941563072

Mail

sales@sanremomachines.bg

Address

2700 Пощенски кодове , Georgi Izmirliev 15 street
BL, Blagoevgrad

EMAIL
TWITTER
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM